Oh, kom er eens kijken....

Vrijdag 5 december komt Sinterklaas in Den Nul!!!

 

Kinderen van 0 tot 4 jaar uit Den Nul en omgeving zijn met hun ouders, opa’s en oma’s en verzorgers van harte welkom op het Sinterklaasfeest van de Speel-o-theek!

Sinterklaas wordt rond 8.30 uur verwacht op het schoolplein van Basisschool de Holsthoek. Hij zal dan tot ongeveer 9.30 uur bij de kinderen van de speel-o-theek in het Buurthuis zijn, daarna gaat hij naar de oudere kinderen op de basisschool.

Kosten: 2,50 euro per gezin.

Graag zelf een cadeau (voorzien van naam) meenemen van maximaal 5 euro en deze bij binnenkomst in het Buurthuis in de zak stoppen. 

Opgave en betaling tot uiterlijk 30 november bij Daisy van de Vegte (Holstweg 16, tel. 747867) of Margo Meijerink (Beltenweg 19, tel. 561878). Meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot ziens in het Buurthuis!!

Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress