EXtra meespeelochtenden

Kom je spelen??

Vind jij het ook leuk om met andere kinderen te spelen? Kom dan met je vader of moeder, opa of oma of met je oppas naar het Buurthuis in Den Nul! Terwijl jij speelt met de andere kinderen, kunnen de volwassenen met elkaar een kop koffie of thee drinken.

Vanaf 10.30 uur mag je, evt. samen met je verzorger, meespelen met de kleuters op school. Onder begeleiding van juf Diana mag je spelen in bijvoorbeeld de bouwhoek, de poppenhoek of je gaat lekker verven!

Voor wie:         Kinderen van 0 tot 4 jaar met hun ouder(s) of oppas

 

We hebben een aantal extra data gepland:              

- Woensdag 11 mei 2016

- Woensdag 8 juni 2016

- Woensdag 6 juli 2016

 

Tijd:                 Van 10.00 tot 11.30 uur

Waar:              Buurthuis Den Nul

Er zijn geen kosten voor deelname; consumpties zijn voor eigen rekening.

We zien je graag in het Buurthuis!

 

Wilt u nadere informatie:

Daisy van de Vegte, T. 0570-747867

Margo Meijerink, T. 0570-561878

Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze samenwerking tussen het Buurthuis en OBS De Holsthoek is tot stand gekomen om kinderen van 0-4 jaar en hun ouders/verzorgers met elkaar en met de school en haar leermethoden kennis te laten maken. Deelname aan de speelochtenden is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Kijk ook eens op onze sites! www.obsdeholsthoek.nl en www.dennul.nl

 
Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress