Over het buurthuis

2. Bestuur

Het bestuur van Buurthuis Den Nul houdt het reilen en zeilen van het Buurthuis in de gaten. Het bestuur bestaat uit de volgende mensen:

 

Paul Achtereekte, T. 562472

Harry Bouwmeester, T. 563397

Alfons Broekman

Henriette Haverkate (penningmeester), T. 564000

Jan Scholtens, T. 562229

 

Vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact op met een van de bestuursleden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vacatures in het bestuur

Het bestuur van Buurthuis Den Nul zoekt een voorzitter en/of secretaris om het bestuur te versterken. 

Het bestuur komt ongeveer eens in de 6 weken bij elkaar. Het bestuur houdt toezicht op het reilen en zeilen van het Buurthuis. Een aparte barcommissie beheert de bar; de activiteitencommissies bedenken en organiseren een groot deel van de activiteiten. 

Vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van Den Nul via een functie in ons bestuur? Neem dan contact op met een van de bestuursleden of informeer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress